Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «ανοησία τις κυνικές δηλώσεις του Πέτρου Δούκα για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων».

Σχολιάζοντας την αντίδραση του Σπήλιου Λιβανού που του κόστισε τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι κρίθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος όταν κάτι ξεφεύγει από τον αξιακό κώδικα της Νέας Δημοκρατίας είναι ιδιαίτερα αυστηρός ακόμη και αν πρόκειται για έναν προσωπικό φίλο.

Ερωτηθείς για το πώς θα αντιδρούσε εκείνος εάν άκουγε τις δηλώσεις του κ. Δούκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι θα απαντούσε ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται και πως οι αποζημιώσεις δεν δόθηκαν με σακούλες, αλλά με ΑΦΜ και έλεγχο, ενώ μετά υπήρξαν και χρήματα που επεστράφησαν.

«Όταν είσαι νέος λες και πολλές υπερβολές»

Εστιάζοντας στις επικριτικές δηλώσεις που έκανε ο ίδιος το 2007 ως πολιτευόμενος με το ΛΑΟΣ για την κυβέρνηση Καραμανλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «όταν κάποιο νέο παιδί -όπως εγώ ήμουν τότε, θέλει να βγει βουλευτής, λέει και πολλές υπερβολές» και πρόσθεσε πώς να αναπαράγονται δηλώσεις του από εκείνη την περίοδο για χιλιοστή φορά, «είναι λίγο ντεμοντέ» και «ξαναζεσταμένη σούπα».

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απέρριψε τους παραλληλισμούς των αποζημιώσεων του 2007 με τις 2.000 ευρώ της Αττικής Οδού, υπογραμμίζοντας ότι «αποτελούν αποζημίωση από μια ιδιωτική εταιρία, με ιδιωτικό χρήμα, σε ιδιώτες και η σύγκριση είναι ατυχέστατη».

Για τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά τόνισε ότι θα είναι εξαιρετικός στα νέα του καθήκοντα τα οποία αναλαμβάνει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή με μπλόκα στους δρόμους.

«Το παίζουν κόμμα του gay pride και δεν είπαν τίποτα για τα τσίγκινα σωβρακάκια»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη φράση του Παύλου Πολάκη για το «τσίγκινο σωβρακάκι». «Ο ΣΥΡΙΖΑ το παίζει κόμμα των ομοφυλοφίλων και δεν είπε ένας κουβέντα για το πιο ομοφοβικό σχόλιο που έχει ακουστεί στη Βουλή από συστάσεως ελληνικού κράτους».

«Υπήρχε ποτέ περίπτωση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, να πάει βουλευτής μας στο εντευκτήριο της Βουλής, να βρει έναν πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, να του πει να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι και να μείνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα; Το πιστεύετε; Θα είχε φύγει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα το ίδιο δευτερόλεπτο, γιατί η χυδαιότητα, η ύβρις, η αμετροέπεια, η ομοφοβία, δεν μπορούν αν έχουν καμιά σχέση με τη ΝΔ» συμπλήρωσε.

«Μας το παίζουν κόμμα του gay pride και των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και για το τσίγκινο σωβρακάκι δεν είπε ένας κουβέντα, που είναι το πιο ομοφοβικό σχόλιο που έχει ακουστεί στη Βουλή από συστάσεως ελληνικού κράτους. Για τέτοιους ανθρώπους μιλάμε. Υποκριτές και φαρισαίοι» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ούτε 1 ευρώ δεν παίρνει η “Ελληνική Αγωγή” από το κράτος» επεσήμανε ο υπουργός και τόνισε «στον ΣΥΡΙΖΑ είναι υποκριτές καθώς κόρη υπουργού της κυβέρνησης 2015-2019 πήρε 130.000 ευρώ για να κάνει ταινία και δεν μίλησε κανένας».

Πηγή: newsbeast.gr