Δεν έχουν τελειωμό οι κοινοβουλευτικοί καυγάδες μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. Αιτία της σημερινής αντιπαράθεσης των δύο ανδρών ήταν η αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορονοϊού καθώς επίσης και τα νέα φάρμακα κατά της νόσου, με τον υπουργό να χαρακτηρίζει το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος είναι ο Πολάκης. Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά και τα αντιιικά, αλλά όχι για τα εμβόλια», ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τόνισε: «Όταν όλοι ξέρουμε ότι ο σκληρός δείκτης θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού συνδέεται με τον εμβολιασμό, πώς αφήνετε στην Βουλή τον αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος να μιλήσει γι’ αυτό τον δείκτη;».

Ο κ. Παύλος Πολάκης από τη μεριά του επέμεινε στις θέσεις που έχει εκφράσει κατά το παρελθόν όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της Covid-19, υπογραμμίζοντας πως «τελικά, οι εξελίξεις με δικαίωσαν. Ασκώ την ιατρική 30 χρόνια και την ξέρω όσο λίγοι σε αυτή τη χώρα. Ανοίξτε μάτια σας και δείτε τί απ’ από όσα είπα από πέρυσι για τα εμβόλια, την πανδημία και την αποτελεσματικότητα φαρμάκων δεν ισχύει. Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό», κάτι που πήγαινε προφανώς στον υπουργό Ανάπτυξης.

Πηγή: newsbeast.gr