Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το Ελληνικό θα διαμορφωθεί στο νέο πρόσωπο της Ελλάδας για το εξωτερικό, με αφορμή τα λαμπρά επίσημα εγκαίνια που έγιναν παρουσία σύσσωμης της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι «την πρώτη μέρα που ανέλαβα την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μετά από την εντολή του κυρίου Πρωθυπουργού, το πρώτο μου επίσημο ραντεβού ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Lamda Development, ο κύριος Οδυσσέας Αθανασίου. Τότε έκανα και την πρώτη μου ανάρτηση στα social media του Υπουργείου, για να δείξω ότι για μένα το Ελληνικό ήταν ένα τεράστιο κυβερνητικό, αλλά και προσωπικό στοίχημα».

Επίσης, ανέφερε πως ευχαριστεί τον πρωθυπουργό «που με εμπιστεύτηκε δίνοντας στο υπουργείο μας το συντονιστικό ρόλο για να προωθούμε τις διαδικασίες και σήμερα να είμαστε όλοι μας στην ευχάριστη θέση να καμαρώνουμε τα εγκαίνια αυτού του μεγάλου έργου. Ενός έργου που είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό project Real Estate. Η πιο σύγχρονη πόλη του κόσμου, με κυκλική οικονομία, βιώσιμη ανάπτυξη, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ψηφιακές τεχνολογίες, σεβασμό στο περιβάλλον και υψηλή ποιότητα ζωής φτιάχνεται πλέον στην Ελλάδα».

«Το Ελληνικό θα είναι το νέο πρόσωπο της Ελλάδος στο εξωτερικό. Η επιτυχία του σχεδίου μέχρι σήμερα που είναι συγκλονιστική, αποδεικνύει την πλήρη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και των επενδυτών, στο όραμα της εταιρείας Lamda Development και του κυρίου Σπύρου Λάτση, στον οποίον οφείλουμε και πολύ θερμές ευχαριστίες γιατί και στις πιο δύσκολες στιγμές του έργου δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Και φυσικά σε όλη την ηγεσία της Lamda, τον κύριο Αθανασίου και σε όλους τους συνεργάτες του που με απόλυτο επαγγελματισμό μας βοήθησαν να βρούμε λύσεις εκεί που άλλοι έβλεπαν μόνο προβλήματα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: newsbeast.gr