Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Γιόσουα Κίμιχ, ευχαρίστησε τα «τρία του παιδιά» που τον «έσωσαν από την κατάθλιψη» μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ, όπου περιέγραψε τον αποκλεισμό της Γερμανίας στους ομίλους ως «τη χειρότερη μέρα της ζωής του».

Ακριβώς μετά τον αποκλεισμό, δεύτερο σε τέσσερα χρόνια μετά επίσης εκείνον στην ίδια φάση στο Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία, ο Κίμιχ είχε εξομολογηθεί την αγωνία του πως είναι σαν «να έπεσε σε τρύπα». Ο Γερμανός άσος θεωρούσε πως ήταν υπεύθυνος για την πτώση που παρουσιάζει η εθνική ομάδα της χώρας του, αφού τα άσχημα αποτελέσματά της συνέπεσαν με τη δική του παρουσία στο συγκρότημα.

«Αλλά ειλικρινά, τελικά δεν έπεσα σε μια τρύπα», είπε στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν την Μπάγερν Μονάχου στην Ντόχα αυτή την εβδομάδα για τη χειμερινή προετοιμασία, ενόψει της επανέναρξης της Bundesliga.

«Συνέβη χάρη στα τρία μου παιδιά. Μαζί τους είναι δύσκολο να πέσεις σε μια τρύπα, έχεις άλλα πράγματα να κάνεις», χαμογέλασε ο 27χρονος Κίμιχ. «Μετά το ματς άφησα τα συναισθήματά μου να μιλήσουν, δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τέτοια πράγματα».

Ο Κίμιχ, ο οποίος δεν έχει παίξει από την 1η Δεκεμβρίου σε εγχώριες διοργανώσεις, όπως οι περισσότεροι Γερμανοί διεθνείς που αγωνίζονται στην Bundesliga, λέει ότι έχει πολύ κίνητρο να συνεχίσει μετά από «αυτές τις πολύ μεγάλες διακοπές».

Η Μπάγερν οδηγεί το πρωτάθλημα με τέσσερις βαθμούς διαφορά μπροστά από τη Φράιμπουργκ, και θα επιστρέψει στους αγώνες στις 20 Ιανουαρίου, όταν επισκεφτεί στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος τη Λειψία, που είναι τρίτη, με έξι βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Πηγή: newsbeast.gr