Αναφορά στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης έκανε από το βήμα της Βουλής η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Όλγα Γεροβασίλη κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Αναβάθμιση της αστυνομικής εκπαίδευσης, αναμόρφωση του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες ρυθμίσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Η πρώην υπουργός που μεταξύ άλλων έχει αναλάβει και το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είδαμε τη μήνυση που έκανε ο κος Ανδρουλάκης για την παγίδευση του κινητού του με το λογισμικό παρακολούθησης Predator. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Είδαμε και τις καταγγελίες για παρακολουθήσεις δημοσιογράφων. Η παγίδευση του κινητού του κου Ανδρουλάκη αποκαλύφθηκε από Υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Και αναρωτήθηκε: «Η χώρα διαθέτει μηχανισμό να ελέγξει τις καταγγελίες; Τι κάνει η κυβέρνηση για να προστατέψει τους βουλευτές, τους πολίτες; Το δικό σας κινητό, κύριοι Υπουργοί, παρακολουθείται;».

Πηγή: newsbeast.gr