Στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» μιλά απόψε η Γιάννα Αγγελοπούλου, ωστόσο ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα», όπου η ίδια μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Περάσαμε κάποιες δύσκολες εποχές γιατί εντάξει ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά και όλοι μιλούσαν για τη Γιάννα, η Γιάννα, η Γιάννα… Μια σχέση που την είχαμε σφυρηλατήσει και μια ισορροπημένη σχέση, ξαφνικά είχε φύγει. Αυτό συν το θέμα της υγείας μου, που ήρθε μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί. Πρέπει να έχεις το θάρρος να πεις το αντιμετωπίζω κι όχι ότι έτσι είναι η κατάσταση και χωρίζω. Το ξεπεράσαμε για να λέγομαι ακόμα για Αγγελοπούλου», είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Μίλησε και για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. «Όταν μου είπαν έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου. Ο γιατρός φοβήθηκε, έλεγε ότι το αίμα της είναι σαν νερό. Πρέπει να την πάτε στο νοσοκομείο. Κοίτα λέω πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή. Φοβήθηκα, υπήρχε κίνδυνος για όλα», είπε χαρακτηριστικά η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι και σαν πεθερά με την ίδια να απαντά: «Καταρχήν δεν μου αρέσει ο όρος πεθερά. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι τα παιδιά μου ευτυχισμένα. Από τη στιγμή που είναι τα παιδιά μου ευτυχισμένα στηρίζω πιο πολύ τους συντρόφους από τα παιδιά μου».

Πηγή: newsbeast.gr