Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, μίλησε για την τραγωδία με το νεκρό βρέφος στην Άρτα και ανέφερε πως η μητέρα δίνει ελαφρυντικά στο σύζυγό της, ενώ συναντήθηκαν για δεύτερη φορά και μάλιστα την ίδια μέρα.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή «Live News» δήλωσε πως το ζευγάρι «είναι σε φιλοξενία από την πρώτη στιγμή στην ψυχιατρική κλινική και τους παρακολουθούν ψυχολόγοι. Δεν υπήρξε καμία απόπειρα αυτοκτονίας ή μεταφορά από κλινική σε κλινική».

Επίσης, ανέφερε ότι η μητέρα «ζήτησε και τον είδε (σ.σ τον πατέρα) το πρωί για δέκα λεπτά και από ότι είπαν οι συνάδελφοι, τον είδε και το μεσημέρι για λίγο»

«Ο πατέρας είναι στην πιο άσχημη ψυχολογική κατάσταση», πρόσθεσε στη συνέχεια και είπε ότι «συνεχίζει να αισθάνεται τύψεις, είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σοκαρισμένος και φυλάσσεται από αστυνομικούς, γιατί θεωρείται κρατούμενος».

Επιπλέον, σχετικά με το αν παραστούν οι γονείς στην κηδεία, ανέφερε πως οι ψυχολόγοι έχουν χορηγήσει ειδική άδεια και στους δύο, ειδικά για τον πατέρα, επειδή νοσηλεύεται κρατούμενος και αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

«Οι γιατροί, δηλαδή οι ψυχίατροι, έχουν δώσει και στους δύο άδεια να παραστούν στην κηδεία. Γίνεται Σάββατο, ώστε να παραστούν και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr