Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εδώ και μερικά χρόνια ένας βετεράνος του NBA. Ο όρος δεν πρέπει να λαμβάνεται ως υποτιμητικός. Μετά τη συμπλήρωση οκτώ ετών στη λίγκα κάθε παίκτης λογίζεται ως βετεράνος.

Ο Giannis μάλλον αισθάνεται διαφορετικά, δηλώνοντας – σε συνέντευξή του στο NBC – «μία γέρικη ψυχή», μπαίνοντας στη 10η σεζόν της καριέρας του. Και είναι ακόμη 27 χρόνων.

«Είμαι γέρικη ψυχή πλέον. Στο μυαλό μου νιώθω πως είμαι βετεράνος εδώ και μία πενταετία. Αλλά όπως το κορμί μου έχω πολλή ενέργεια μέσα μου. Είμαι πεινασμένος και θέλω να πετύχω περισσότερα. Θέλω να βγαίνω εκεί έξω και να βοηθώ την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Πολλοί γνωρίζουν πως είμαι νικητής. Λατρεύω να κερδίζω. Μου αρέσει να βγαίνω έξω και τα δίνω όλα στο παρκέ.

Πολύς κόσμος όντως δεν πιστεύει πως είμαι ήδη 10 χρόνια στη λίγκα και με βλέπουν σαν τον “νέο”. Ξέρεις, τον νέο που έχει έρθει πρόσφατα αλλά στο τέλος της μέρας πάντα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κερδίζω παιχνίδια», εξήγησε ο Αντετοκούνμπο.

Και συνέχισε μιλώντας για την εξέλιξη του, στο σώμα και το πνεύμα, μετά από μία δεκαετία στο NBA. «Νιώθω διαφορετικός. Όταν ήμουν 18 έτρωγα cheeseburger και έπινα αναψυκτικά αλλά καθώς μεγαλώνεις συνειδητοποιείς πως αν θες μία μακρά ζωή πρέπει να έχεις ένα healthy lifestyle. Σίγουρα προσέχω το κορμί μου όσο περισσότερο μπορώ. Είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος, να επενδύσει στο σώμα του».

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr