Με λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται στο Θριάσειο ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο ίδιος μιλώντας στη Super Κατερίνα είπε ότι είναι καλύτερα, με τους γιατρούς να προσπαθούν να ανεβάσουν το οξυγόνο του.

«Είμαι καλύτερα. Με εξέτασαν, όλα καλά είναι, προσπαθούν τώρα να ανεβάσουν το οξυγόνο μου. Μου έκαναν όλες τις εξετάσεις και σήμερα θα μου πουν τα αποτελέσματα και πόσες μέρες θα μείνω μέσα. Η Αννούλα μου είναι ο άγγελός μου. Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και αυτά με λατρεύουν, αλλά η Αννούλα είναι πιο κοντά μου. Δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου την περίοδο που μπήκα στο νοσοκομείο και έφυγα πριν γίνω καλά. Καμιά φορά κοιτάω πρώτα την δουλειά μου και δεν υπολογίζω κάποια πράγματα».

Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει και η κόρη του, Αννούλα. «Είναι πολύ καλύτερα. Ο γιατρός είπε χθες ότι η κατάστασή του είναι σταθερή. Χρειάζεται υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθεί εντελώς το οξυγόνο του. Το πρόβλημα ήταν ότι την πρώτη φορά που νοσηλεύτηκε, έπρεπε να μείνει μέσα μέχρι να γίνει καλά. Βγήκε με πολύ χαμηλό οξυγόνο, έκανε πρόβες, έδινε συνεντεύξεις και επιδεινώθηκε. Πιθανόν είχε πάθει παλιά κάποια πνευμονία που δεν θεραπεύτηκε σωστά και έπαθε τώρα λοίμωξη».

Νίκος Φλωρινιώτης: Έχει τη βοήθεια μηχανημάτων

Για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε και ο γιος του, Νίκος, επισημαίνοντας ότι η κατάστασή του είναι σταθερή. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει κορονοϊό.

«Από εχθές μεγάλα sites γράφουν ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση. Η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει πολύ χαμηλό οξυγόνο, έχει τη βοήθεια μηχανημάτων. Είναι καλύτερα. Την Παρασκευή ήρθε από την Κύπρο, είχε μείνει και εκεί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, και από την Παρασκευή νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν έχει κορονοϊό», εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσες μέρες θα μείνει στο νοσοκομείο. «Η ψυχολογία του είναι καλή, είναι καλά. Αλλά έκανε Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο» πρόσθεσε.

Πηγή: newsbeast.gr