Ο Πέτρος Τατσόπουλος αποφάσισε να σχολιάσει την νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό» και η ανάρτηση του προκάλεσε «ιερή μάχη». Μετά τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, τον Μητροπολίτη Πειραιώς και την Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, απάντηση στον συγγραφέα έδωσε και ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στην πίστη, έδωσε συγχαρητήρια στο Mega για την σειρά η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή του Αγίου Παϊσίου ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και μια συμβουλή στον Πέτρο Τατσόπουλο.

«Κ. Τατσόπουλε, όλοι εμείς που πιστεύουμε στο Χριστό θεωρήσαμε εκπληκτική τη σειρά του Mega που αναφέρεται στη βιογραφία του Αγίου Παϊσίου. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεώρησαν τη συγκεκριμένη σειρά και πολλοί άλλοι τηλεθεατές που δηλώνουν ακόμη και Άθεοι.

Με λύπη μου διάβασα πως αναφέρατε ότι η συγκεκριμένη σειρά του Mega σκοπό έχει την αποβλάκωση των Ελλήνων.

Σας απαντώ :

Μάλλον ξεχνάτε, και είναι πολύ λυπηρό, σε ποια χώρα γεννηθήκατε, ποιες είναι οι παραδόσεις της, ποια είναι τα ήθη και τα έθιμα της και ποια είναι η Θρησκεία του 90% των πολιτών της.

Συγχαρητήρια λοιπόν στο Mega! Δεν είναι τυχαίο κ. Τατσόπουλε πως το έργο που αναφερόταν στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου (το καλοκαίρι) έσπασε κάθε ρεκόρ στους κινηματογράφους και πως αυτή η σειρά που αναφέρεται στον Άγιο Παΐσιο έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Ελληνική τηλεόραση.

Είστε Άθεος κ. Τατσόπουλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή σας την επιλογή και φυσικά δεν θα σας έκρινα ποτέ γιαυτό. Το ίδιο όμως θα συμβούλευα να κάνετε και εσείς, να μην κρίνετε δηλαδή αρνητικά και να μην βγάζετε μένος για την πίστη των συνανθρώπων σας. Δεν σας τιμά αυτό» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Πηγή: newsbeast.gr