Για τη μάχη του με το βάρος, την σχέση με τα παιδιά του και τον πατέρα του μίλησε ο Γιάννης Λόβερδος στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής (18/03) ενώ προχώρησε και σε διευκρινήσεις αναφορικά με τη δήλωσή του στη Βουλή για το θέμα της συνεπιμέλειας.

«Από τα παιδικά μου χρόνια ήμουν υπέρβαρος έως πολύ παχύσαρκος. Η πρώτη φορά με φυσιολογικό βάρος είναι τώρα στα 60 μου. Ήταν τεράστια η προσπάθεια και είμαι πολύ περήφανος. Από τα 220 κιλά που ήμουν, τώρα είμαι κάτω από 90 κιλά», είπε ο Γιάννης Λοβέρδος για τη μάχη του με τα κιλά.

«Έχασα 130 κιλά για λόγους υγείας και για να “βουλώσω στόματα” που έλεγαν πως δεν έχω τη δύναμη να αδυνατίσω. Δεν υπάρχει χειρότερος ρατσισμός από αυτόν εναντίον των χοντρών» είπε και πρόσθεσε: «Σίγουρα με έχουν αδικήσει λόγω της εμφάνισής μου, αλλά πήγα παρακάτω».

Η σχέση του με τους γονείς του

«Οι γονείς μου, και ιδιαίτερα ο πατέρας μου που έχασα σε μικρή ηλικία, ήταν καθοριστικής σημασίας, μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη και μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γονείς μου ήταν φτωχοί, αλλά δεν υπήρξε πατέρας που να προσέφερε περισσότερα στο παιδί του, ήταν σπουδαίος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός πατέρας, όπως και η μητέρα μου» είπε ο Γιάννης Λοβέρδος.

Αναφερόμενος στα δικά του παιδιά, ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ είπε ότι: «Δεν μου άρεσε όταν μου είπε η κόρη μου ότι θα πάει στο εξωτερικό για να εργαστεί, αλλά τους έμαθα από μικρά παιδιά να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον εαυτό τους. Μου λείπει πολύ, αλλά εφόσον είναι ευτυχισμένη… Χαίρομαι που ο γιος μου δε θέλει να φύγει από την Ελλάδα».

Η δήλωση για το θέμα της συνεπιμέλειας

Αναφερόμενος, τέλος, στη δήλωσή του στη Βουλή για το θέμα της συνεπιμέλειας, ο Γιάννης Λοβέρδος εξήγησε ότι «Προφανώς έκανα λάθος με τη δήλωσή μου στη Βουλή, άλλο ήθελα να πω και αλλιώς ακούστηκε, ζήτησα συγνώμη. Προσωπικά θεωρώ την κακοποίηση ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει. Στη δήλωσή μου αναφερόμουν στο ότι αυτό θα το κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λοβέρδος, μιλώντας στη Βουλή για το θέμα της συνεπιμέλειας, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων ότι «Μπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου, αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Πηγή: newsbeast.gr