Τη θεατρική παράσταση «42497» του Γιώργου Καπουτζίδη παρακολούθησε ο Γιάννης Σμαραγδής την Κυριακή 13/11 τονίζοντας πως έτσι «γνώρισε μια πλευρά του ταλέντου του έξω από τις πολύ επιτυχημένες κωμωδίες του στη τηλεόραση».

Αναποκρινόμενος στην προσωπική πρόκληση που του έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης βρέθηκε στο Θέατρο Ήβη.

«Το 42497 είναι ένα στοχαστικό έργο που δείχνει το εσωτερικό μέγεθος του Γιώργου Καπουτζίδη και χάρηκα πολύ που το είδα. Αυτό το δραματικό έργο και όχι κωμωδία, όπου ο ίδιος διαπρέπει, είναι ένας στοχασμός για την ελευθερία του καθενός μας, για να μη γίνει ο μελλοντικός κόσμος ακατοίκητη κόλαση» υπογράμμισε ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής.

«Γνώρισα μια πλευρά του ταλέντου του έξω από τις πολύ επιτυχημένες κωμωδίες του στην τηλεόραση»

«Χάρηκα πολύ που είδα τη παράσταση του θεατρικού έργου 42497 (που είναι κωδικός ελευθερίας), σε συγγραφή και σκηνοθεσία του προσφιλούς Γιώργου Καπουτζίδη, για τον επιπρόσθετο λόγο ότι γνώρισα μια πλευρά του ταλέντου του έξω από τις πολύ επιτυχημένες κωμωδίες του στην τηλεόραση» επεσήμανε.

«Το θέατρο ήταν κατάμεστο, κυρίως από νέους ανθρώπους που στο τέλος καταχειροκρότησαν το έργο. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ζηλευτό ”πέρασμα” και στο θεατρόφιλο κοινό του τόπου μας. Και είναι άξιο θαυμασμού» σημείωσε κλείνοντας ο Γιάννης Σμαραγδής.

Πηγή: newsbeast.gr