Η στάση πολλών influencer για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε αντιδράσεις από τους χρήστες των social media, καθώς περίμεναν με το άκουσμα της είδησης τα συγκεκριμένα άτομα που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες followers να υποστηρίξουν το θύμα.

Ένας από τους influencer που τις τελευταίες ώρες δέχεται τις αποδοκιμασίες στο twitter, είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ο οποίος στο instagram έχει 1,2 εκατομμύρια followers. Μάλιστα, μαζί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο «τρέχει» μέσω του προφίλ του και διαγωνισμό για ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία της Γεωργίας για τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, το όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου «έπαιξε» στα social media μαζί με εκείνο των εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Ο επιχειρηματίας είχε διαψεύσει την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μέσω του instagram ανέφερε πως ο Φιντιρίκος, με τον οποίο είναι φίλοι, έλειπε από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου στο Άμπου Ντάμπι με την οικογένειά του, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν έχει και σχέση με τη διαρροή του revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Τα like σε ομοφοβικά σχόλια για τον Γκιώνη

Αυτό όμως που προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών του twitter για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη ήταν πως βρέθηκαν like του σε ομοφοβικά σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ηλίας Γκιώνης συλλέγει πληροφορίες και καταγγελίες για ανάλογες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, όπως συνέβη και στην περίπτωση της 24χρονης Γεωργίας, «ανεβάζοντας» τα στοιχεία στα social media.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, λοιπόν, μετά τον σάλο που ξέσπασε φέρεται να αφαίρεσε τα συγκεκριμένα like στα ομοφοβικά σχόλια εις βάρος του Ηλία Γκιώνη όμως αυτό δεν «έπεισε» τους χρήστες του twitter.

Έτσι, το hastag #Cancel_Kopsialis έχει συγκεντρώσει χιλιάδες tweets και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των trends στην Ελλάδα πίσω από το #μετηνΓεωργία (το hastag που τρεντάρει με πάνω από 11.000 tweets υποστήριξης στο θύμα της υπόθεσης του βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε μερικά από τα tweets με το #Cancel_Kopsialis

Πηγή: newsbeast.gr