Ανάρπαστη έγινε η ρέπλικα του ρολογιού «MoonSwatch» της Omega που πλασάρει η Swatch, καθώς σχηματίστηκε τεράστια ουρά στο κατάστημα που διαθέτει η εταιρία στο κέντρο της Αθήνας, αφού η συγκεκριμένη έκδοση κοστίζει 250 ευρώ, σε αντίθεση με τα 6.700 ευρώ, που είναι η τιμή της αυθεντικής έκδοσης.

Σύμφωνα με το bloomberg.com, πρόκειται για το μοντέλο Speedmaster Professional, ρολόι που φορούσαν Αμερικανοί αστροναύτες, το οποίο πλέον είναι περιζήτητο σε όλο τον κόσμο.

Πέρα από την Αθήνα, σε πάρα πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές, με αρκετά καταστήματα να σημειώνουν ελλείψεις, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Μάλιστα, σε ορισμένες χώρες τα «αίματα» άναψαν όπως στη Γενεύη και έγιναν συλλήψεις, καθώς κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση των αρχών.

Όχι, δεν περιμένουν στην ουρά για αλεύρι και ηλιέλαιο. Ούτε έβγαλαν σε προφορά κανένα κομμάτι κρέας. Είναι το νέο ρολόι…

Posted by We are all Greeks on Saturday, March 26, 2022

Χαρακτηριστικά, ένας εκπρόσωπος της Swatch Group είπε ότι η εταιρεία ήταν «ευχαρισμένη» με την αύξηση του ενδιαφέροντος και ότι παρόλο που τα αποθέματα των καταστημάτων τελείωσαν το Σαββατοκύριακο, δεν έχουν εξαντληθεί. «Τα ρολόγια δεν είναι ούτε περιορισμένα ούτε αριθμημένα και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα Swatch», είπε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι «θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να αγοράσετε το αγαπημένο σας τις επόμενες εβδομάδες».

Η ουρά που σχηματίστηκε στην Αθήνα με τη φωτογραφία να έχει ανέβει στο Facebook:

Ακολουθούν παρόμοιες εικόνες από όλο τον κόσμο:

Πηγή: newsbeast.gr