Συγκλονίζει η καταγγελία για σωματική και ψυχική κακοποίηση 48χρονης γυναίκας από τον 64χρονο σύντροφό της. Το 2006, η 48χρονη αναισθησιολόγος πήγε σε νοσοκομείο πόλης επαρχιακής πόλης για να κάνει το αγροτικό της και εκεί γνώρισε έναν άνδρα, επίσης γιατρό, σύναψαν σχέση και απέκτησαν δύο παιδιά.

Χωρίς να το καταλάβει, εγκλωβίστηκε, όπως λέει στο Mega, σε μία άκρως κακοποιητική σχέση με ξυλοδαρμούς, λεκτική και ψυχολογική βία, απειλές, ακόμα και εκβιασμούς για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

«Από την αρχή έδειχνε σημάδια άσχημης συμπεριφοράς, τα οποία εγώ δεν ήθελα να δω. Δεν είχα την εμπειρία να τα δω. Κάθε φορά γινόταν μια κίνηση παραπάνω, φώναζε, ερχόταν πιο κοντά στο πρόσωπό μου και με άγγιζε» καταγγέλλει η 48χρονη.

Σταδιακά, η καθημερινή κακοποίηση , σύμφωνα με την 48χρονη αναισθησιολόγο μεταφέρθηκε στο εργασιακό περιβάλλον με συκοφαντική δυσφήμηση σε συναδέλφους, απειλές για κακή αξιολόγηση του έργου της, εκμεταλλευόμενος τη θέση που κατείχε. «Ανέβασα στο Facebook ένα απόφθεγμα του Καζαντζάκη και ήρθε μέσα στο χειρουργείο έξαλλος και μου λέει δε ντρέπεσαι; Και γυρνάει και με χαστουκίζει» συνέχισε.

Μετά από έναν άλλον ξυλοδαρμό στο σπίτι, η 48χρονη αναισθησιολόγος μαζί με τον σύντροφό της κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου όπως καταγγέλλει την παρότρυναν να επιστρέψει σπίτι και να ηρεμήσει. «Και μου έλεγε ο αστυνομικός: “ξέρετε πόσες φορές έχει γίνει αυτό και μετά τα ζευγάρια συνεχίζουν να είναι μαζί. Επειδή είστε και γνωστοί στη Βέροια μη γίνει θέμα και μετά δε μπορείτε να το μαζέψετε. Καλύτερα να πάτε σπίτι να το σκεφτείτε”» συγκλονίζει η 48χρονη.

Η γυναίκα κατάφερε να φύγει από το σπίτι με τα παιδιά της το 2017 αλλά συνέχιζε να την εκβιάζει και να την απειλεί. Τελικά η γιατρός έφυγε από τη χώρα και όπως λέει τώρα παλεύει με τη δικαστική απόφαση που παραχωρεί την επιμέλεια του 9χρονου γιου τους στον πατέρα ενώ το παιδί, όπως λέει η μητέρα, έχει πει ότι δεν ήθελε κάτι τέτοιο.

Πηγή: newsbeast.gr