Πνευματικό του πατέρα χαρακτηρίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον πάτερ Δημήτριο από τους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό απαντώντας σε όσους τον καταγγέλλουν για «ψευδοθαύματα».

Ενώ οι καταγγελίες για το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων που επισκέπτονται πολλά άτομα από τον χώρο της showbiz έχουν πάρει τη μορφή καταιγίδας ο Γιώργος Αγγελόπουλος τονίζει: «Εμένα αυτό το πράγμα τώρα προσβάλει την δική μου την ιδιωτικότητα, αλλά επειδή έχω δει τι γίνεται από εχθές, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα αυτό».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έγινε γνωστός από το Survivor ως «Ντάνος» εξερχόμενος το πρωί της Παρασκευής (24/6) από το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων ανέφερε: «Δεν έχω να σας πω κάτι για τις καταγγελίες. Εμένα αυτό το πράγμα τώρα προσβάλει την δική μου την ιδιωτικότητα, αλλά επειδή έχω δει τι γίνεται από εχθές, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα αυτό».

«Κάθε Κυριακή εδώ έχει περίπου 20.000 με 30.000 άτομα. Αυτές οι ”καταγγελίες” των ανθρώπων δεν μετράνε; να δούμε τις τρεις; Είναι στην προσωπική συνείδηση του καθενός το τι θα πιστέψει. Για εμένα ο πάτερ Δημήτριος είναι ο πνευματικός μου πατέρας. Δεν είναι καθόλου αστείο που οι άνθρωποι έρχονται εδώ και εύχομαι οι καταγγέλλοντες να μην χρειασθεί να έρθουν ποτέ εδώ» συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbeast.gr