Μάχη κατά του καρκίνου δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους followers του μια φωτογραφία από την ώρα που κάνει χημειοθεραπεία.

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!Πολύχρωμα και Έντονα…Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς…Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!!Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!!Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!ΑΜΗΝ», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Δασκαλάκης στο κείμενο που συνόδευε την ανάρτησή του.

Καλημέρα Αγάπες μου!!!Πολύχρωμα και Έντονα…Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι…

Posted by Giorgos Daskalakis B on Wednesday, January 11, 2023

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, είχε αναφέρει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι υποτροπίασε.

«Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε….Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις Άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον… Δεν κλαίγομαι ξέρω τη κατάσταση….είμαι απόλυτα Ρεαλιστής….Απλά λυγίζεις…και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!!Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ», είχε γράψει στην ανάρτησή του.

Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!!Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε….Και…

Posted by Giorgos Daskalakis B on Tuesday, December 27, 2022

Πηγή: newsbeast.gr