Σε ένα αιχμηρό σχόλιο προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του OGAE σχετικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον τρόπο που μετέδωσε την Eurovision. Ο Αντώνης Καρατζίκος τόνισε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί, χαρακτήρισε την παρουσίαση του «απαράδεκτη» ενώ ζήτησε από την ΕΡΤ «κάτι να κάνει».

«Θα το πω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ. Η παρουσίαση του σημερινού ημιτελικού ήταν απαράδεκτη. Νομίζω ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει τελικά να αποσυρθεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό. Παρασύρει και την Κοζάκου στην δική του ατμόσφαιρα που είναι λάθος, λάθος, λάθος. Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει», έγραψε στην προσωπική του σελίδα του στο Facebook ο Αντώνης Καρατζίκος.

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (14/05) και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ουκρανία.

Το πρωί της ίδιας μέρας, ο Αντώνης Καρατζίκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» του Mega και εξήγησε τι συνέβη και ενοχλήθηκε.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σκεπτικό στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη για την εξέλιξη του διαγωνισμού και την εξέλιξη της μετάδοσης. Θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ανήσυχο μυαλό, ένας έξυπνος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να μπει στο σαλόνι μας και να είναι κάποιος στην παρέα μας που λέει και σχολιάζει διάφορα πράγματα» είπε αρχικά.

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…», δήλωσε σχετικά ο πρώην πρόεδρος του OGAE.

Τι είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Η Σουηδία εμφανίστηκε στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision και όταν η Μαρία Κοζάκου ανακοίνωσε την εμφάνιση της χώρας, ο Γιώργος Καπουτζίδης αρχικά έκανε ένα «μμμ». «Με την Σουηδία συμβαίνει το εξής, κάθε χρόνο έχει έναν αέρα ότι θα σκίσει» τόνισε η Μαρία Κοζάκου ώστε να πάρει την ίδια απάντηση από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Η απάντηση στους επικριτές του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, εξαιτίας των σχολίων που έκανε για την συμμετοχή της Σουηδίας κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Β’ Ημιτελικού έλαβε επικριτικά σχόλια. Ο παρουσιαστής, ενώ ο Τελικός της Eurovision ήταν σε εξέλιξη απάντησε λέγοντας: «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό. Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Πηγή: newsbeast.gr