Για την επιστροφή του στο θέατρο μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης, αρνούμενος τον όρο επιστροφή, καθώς, όπως λέει, «δεν έφυγε ποτέ από το θέατρο ώστε να επιστρέψει». Ο ηθοποιός μιλώντας στο Πρωινό, μίλησε και για τη σημασία της συλλογικότητας στο θέατρο.

«Έχω ακούσει αυτό το περί επιστροφής. Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου. Δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο, τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου. Ολοκληρώθηκε η ταινία και αποφάσισα να κάνω αυτό το οποίο θα έκανα πριν μας κλείσουν τα θέατρα» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, με αφορμή το θεατρικό έργο που ανεβάζει, ο Γιώργος Κιμούλης τόνισε τη σπουδαιότητα της συλλογικότητας στο θέατρο: «Η συλλογικότητα είναι ίσως το πιο αναγκαίο σε αυτή τη δουλειά. Η συλλογικότητα όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί, ιδίως στη σημερινή εποχή που ο άνθρωπος πιστεύει ότι συλλογικό σχεδόν κονιορτοποιεί το ατομικό του. Έχει πειστεί ο σύγχρονος άνθρωπος ότι η συλλογικότητα να διαλύσει την προσωπικότητά του, την αυτονομία του. Λάθος και ελπίζω οι καινούριες γενιές να το καταλάβουν αυτό και να ανατρέψουν αυτή τη νοοτροπία».

Πηγή: newsbeast.gr