«Στείλτε με στους αγώνες και θα δείτε!» ήταν το μήνυμα του Γιώργου Πηλίδη ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Τρίτης (07/06). «Όποιος με παρακολουθεί στα social, γιατί το λειτουργώ συνέχεια, κάνω επί τέσσερις μήνες, κάθε μέρα, από τρεις προπονήσεις τη μέρα» διευκρίνισε ο αθλητής της πάλης.

Ο Γιώργος Πηλίδης, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη «έκρηξη» που είχε στον τηλεοπτικό αέρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega κατά την οποία βγήκε εκτός εαυτού σε σημείο να δακρύσει από τα νεύρα του.

Ο αθλητής, εξομολογήθηκε πως μετά από αυτή του την έκρηξη έλαβε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο ενώ χαρακτήρισε «άσχημο» το σκηνικό. Ο Γιώργος Πηλίδης εξήγησε ότι ένιωσε πως του «την είχαν στήσει» από την εκπομπή του Mega, εξαιρώντας όμως την Κατερίνα Καραβάτου. Μάλιστα, πρόσθεσε πως χθες έπεσε στην αντίληψή του ότι ένας από τους ανθρώπους της εκπομπής είναι συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

«Θεώρησα ότι μου την είχαν στημένη, εκτός από την κυρία Καραβάτου εννοείται. Την είδα την κυρία Καραβάτου ότι ένιωσε αμήχανα και μου μίλησε και μετά. Δε γίνεται να βγαίνω εγώ και να μιλάω με τον δικηγόρο της ΕΛΟΠ. Εκτός αυτού, χθες ανακάλυψα φωτογραφίες και αγκαλιές του κυρίου που καθόταν δίπλα μου με τους ανθρώπους της ΕΛΟΠ, είναι συνεργάτης τους» είπε ο Γιώργος Πηλίδης.

Πηγή: newsbeast.gr