Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε σήμερα το παρών στο Σ.Ε.Φ. για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι, η οποία συνδυάστηκε με την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στα… παλιά του λημέρια ως προπονητή των φιλοξενούμενων.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πρίντεζης παραχώρησε συνέντευξη στην οποία περιέγραψε το πως ένιωσε που βρέθηκε στο Σ.Ε.Φ. ως θεατής, ενώ απάντησε και στον αν του λείπει άθλημα στο οποίο διέπρεψε. Επιπλέον μίλησε και για τον παλιό του συμπαίκτη, Βασίλη Σπανούλη και την ομάδα που έχει φτιάξει.

«Ήταν περίεργο συναίσθημα, γιατί έχω έρθει χιλιάδες φορές εδώ για προπόνηση και τώρα ήμουν θεατής. Χαίρομαι όμως για την ομάδα που τη βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και για τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) που έχει φτιάξει μια καλή ομάδα», τόνισε.

Ερωτηθείς αν του λείπει το μπάσκετ απάντησε ξεκάθαρα: «Δεν μου λείπει κάτι. Δεν θεωρώ ότι είχα να δώσω κάτι άλλο, πιστεύω πως το… τερμάτισα. Με σεβασμό προς την ομάδα, τον εαυτό μου και τους φιλάθλους, αυτό που είχα να κάνω το έκανα».

Όσο για τις εντυπώσεις του από το νέο Ολυμπιακό; «Μου αρέσει πολύ η ομάδα φέτος, έχουν γίνει πολύ στοχευμένες κινήσεις. Να έχει υγεία η ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να κάνει πολύ καλά πράγματα».

Τέλος, σε ερώτηση για τα μελλοντικά του σχέδια απάντησε: «Προς το παρόν θέλω να αδειάσω, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, να κάνω πράγματα που δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω στην επαγγελματική μου ζωή».

Πηγή: newsbeast.gr