Η απογραφή της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα παραδόθηκε τελικά στους δύο γιους του, αλλά και στη Μαρία Καρρά στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, όπου είχαν κληθεί να παρευρεθούν. Παρόλα αυτά, εμφανίστηκε μόνο ο ένας, ενώ οι άλλοι δύο εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους.

Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στη δικαστική αιθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του. Από την πλευρά του, ο Φρέντυ Τράγκας που έχει αποποιηθεί την κληρονομιά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Θέμη Σοφό ο οποίος έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, τονίζοντας πως «ο Φρέντυ αποποιήθηκε την κληρονομιά και δεν ζητά τίποτα».

Επίσης, η Μαρία Καρρά, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, κ. Θεόδωρο Μαντά, ενώ έχουν οριστεί εκ νέου πραγματογνώμονες.

Μάλιστα, ο Θέμης Σοφός σε γραπτή δήλωση του, ανέφερε τα εξής:

«Κατόπιν της δήλωσης αποποίησης της περιουσίας του πατέρα του, τόσο στην Ελληνική Δημοκρατία και στο Πριγκιπάτο του Μονακό με όλους τους νόμιμους τύπους, ο Φρέντυ πλέον έχει αποποιηθεί όλη την περιουσία από οπουδήποτε κι αν προέρχεται αυτή, κάτι που δηλώσαμε και στο δικαστήριο. Η παραίτηση και η αποδοχή είναι δυο πράξεις νομικές. Η αποδοχή έχει ένα πλεονέκτημα, το ευεργέτημα της απογραφής, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κληρονόμο να καλέσει όποιους πιστωτές να ικανοποιηθούν από την κληρονομιά περιουσία χωρίς τη συμμετοχή της προσωπικής του περιουσίας σε αυτό. Αυτό αφορά, ωστόσο, τους κληρονόμους που την αποδέχονται. Έχουμε δηλώσει καθολική αποποίηση, ο Φρέντυ αποξενώθηκε, οτιδήποτε υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει περιέρχεται στους έτερους κληρονόμους. Ο Φρέντυ έχει την ευχαρίστηση και χαρά να μη λάβει τίποτα από τον πατέρα του».

Πηγή: newsbeast.gr