Συνεχίζεται το θρίλερ με την αμύθητη περιουσία του εκλιπόντος δημοσιογράφου, Γιώργου Τράγκα, μετά το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες που βρίσκεται στα χέρια του οικονομικού Εισαγγελέα.

Βάσει του πορίσματος έγινε η δέσμευση της περιουσίας του εκλιπόντος δημοσιογράφου και η σύζυγός του και ο γιος του δεν μπορούν να κληρονομήσουν την περιουσία, η οποία αν μετά από έρευνες επιβεβαιώσουν το πόρισμα, θα περιέλθει στο δημόσιο.

Η δικηγόρος της Μαρίας Καρρά, Γεωργία Κούβελα μίλησε στο «Πρωινό» σχετικά με τη στάση της συζύγου του Γιώργου Τράγκα για την όλη υπόθεση.

«Τα όσα γράφονται στον Τύπο και αναπαράγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, για την περιουσία του Γεωργίου Τράγκα, ύψους 100.000.000 ευρώ είναι παντελώς ανυπόστατα. Αυτοί που αναπαράγουν αναπόδεικτες πληροφορίες, εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες. Όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί από το πόρισμα της αρμόδιας αρχής και πληροφορηθούμε το ακριβές περιεχόμενό του εξυπακούεται ότι θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των Αρχών» ξεκαθάρισε η Μαρία Καρρά.

Πηγή: newsbeast.gr