Έξι μήνες μετά το θάνατο του εκδότη Γιώργου Τράγκα, το θρίλερ με την περιουσία του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης (09/06) δεσμεύτηκαν οι περιουσίες της χήρας του, Μαρίας Καρρά αλλά και δυο συνεργατών του.

Ένας εκ των συνεργατών του Γιώργου Τράγκα, μίλησε στην εκπομπή T-Live για τη φερόμενη δέσμευση της περιουσίας του υποστηρίζοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον Alpha, για την επαγγελματική του σχέση με τον δημοσιογράφο, είπε πως: «Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντήλι να κλάψω. Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο.

Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα. Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα, δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα.

Σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων» είπε χαρακτηριστικά στο T-live ένας από τους συνεργάτες του εκδότη.

Ετεροθαλής αδελφός του Γιώργου Τράγκα: Διασύρεται το όνομά μας

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε και ο ετεροθαλής αδελφός του Γιώργου Τράγκα και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το θρίλερ το οποίο εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά τους.

«Εσείς είσαστε δημοσιογράφοι, εσείς ξέρετε. Συνάδελφός σας ήταν. Βγήκε το όνομα μίας αξιοπρεπούς οικογενείας Τράγκα στη ρούγα που λένε. Ντρέπομαι και έχω νευριάσει και με συγχωρείτε που σας μιλάω και απότομα. Να διασύρεται το όνομά μας; Το όνομα της οικογενείας Τράγκα; Και να διασύρονται και τα παιδιά του; Και που να ξέρω εγώ πώς έβγαλε αυτά τα λεφτά. Που να το ξέρω εγώ;» είπε αρχικά ο ετεροθαλής αδελφός του.

Στη συνέχεια ανέφερε επίσης: «Δεν ξέρω τι έκανε… Ας ψάξει το κράτος να τα βρει. Εγώ τι να σας πω; Εγώ είμαι ένας συνταξιούχος και μεγάλος άνθρωπος» και πρόσθεσε: «Μου είχε πει ότι θα ζει τον μισό χρόνο στη Γαλλία. Αυτό ήξερα μόνο. Εγώ με τον ετεροθαλή αδελφό μου δεν είχα σχέσεις μετά το διαζύγιό του από τη Ντόρα. Είχαμε να μιλήσουμε 20 χρόνια».

Πηγή: newsbeast.gr