Μετά τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ και η Super League κάλεσε σε απολογία τον διεθνή αμυντικό της ΑΕΚ, Γιώργο Τζαβέλλα, για την υβριστική συμπεριφορά σε βάρος θεατών του Άρη, στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο διεθνής αμυντικός της Ένωσης κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή: Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36492022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας, όταν ο Αραούχο σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ του στη μνήμη του Άλκη σχηματίζοντας με τα χέρια του το γράμμα «Α», «πιάστηκε» να φωνάζει «σκουλήκια» (έτσι αποκαλούνται οι οπαδοί του Άρη). Το γεγονός, το οποίο έγινε μπροστά στην κάμερα της Nova, προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα, ο αμυντικός της ΑΕΚ να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση μία μέρα μετά, ζητώντας συγγνώμη

Πηγή: newsbeast.gr