Στον χαρακτήρα και το πεπρωμένο του απέδωσε τη συμπεριφορά του απέναντι στην Άννα Καραμανλή, από τα χέρια της οποία άρπαξε ένα χαρτί στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Βαρεμένος.

«Ό,τι ήταν να γίνει έγινε στην εκπομπή. Η γνώμη μου ήταν ότι διευθετήθηκε, δέχθηκα ότι δεν υπήρχε προσωπική επίθεση στο πρόσωπό μου. Μετά από 3 ώρες εκδίδει ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία και λέει ότι εγώ έκανα σεξιστική επίθεση. Όποιος θέλει το πιστεύει αυτό και δεν ξέρω αν είναι κάποιος που το πιστεύει» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Open.

«Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ο συναισθηματισμός έχει επηρεάσει την πολιτική μου συμπεριφορά όμως ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο μας και το πεπρωμένο μου χτύπησε την πόρτα» συνέχισε ο κ. Βαρεμένος.

 «Αιφνιδιάστηκα, δεν περίμενα στην εκπομπή τη συγκεκριμένη ημέρα να αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα να μου δείχνει αυτό το χαρτί. Σκέφτηκα “τι σημαίνει αυτό, ότι τη σημερινή ημέρα κάποιοι δεν μετέχουμε στην οδύνη; Κάποιοι μπροστά σε μια τραγωδία απολαμβάνουν κάτι άλλο;”. γίνεται μια πλειοδοσία πατριωτισμού. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές και για μένα είναι ο πατριωτισμός. Αυτή η μέρα δεν προσφερόταν για διχασμό» κατέληξε ο Γιώργος Βαρεμένος.

«Το κλίμα πριν τη συνέντευξη δεν ήταν οξύ. Εξέφρασα τη γνώμη μου, κι επειδή η άποψη μου δεν έγινε αρεστή στον συνάδελφο και εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ μου επιτέθηκε, ήταν ξεκάθαρα μία σεξιστική επίθεση. Μου άρπαξε τα χαρτιά μέσα από τα χέρια μου και μετά το πέταξε επάνω μου. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές, όταν διαφωνείς με κάποιον απαντάς με επιχειρήματα και λόγια» είπε σήμερα η Άννα Καραμανλή, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Πηγή: newsbeast.gr