Η Κλόι Μπέιλι, από το R&B ντουέτο Chloe x Halle, η Ολίβια Κόλμαν και τον Γούντι Χάρελσον θα πρωταγωνιστήσουν στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ του θεατρικού συγγραφέα, Κόνορ ΜακΦέρσον «Girl From The North Country», το οποίο βασίζεται στα τραγούδια του Μπομπ Ντίλαν. Ο ΜακΦέρσον θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία παραγωγής της Blueprint Pictures.

Το πρωτότυπο μιούζικαλ «Girl From The North Country» έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 2017. Με τίτλο από το τραγούδι του Ντίλαν του 1963, το μιούζικαλ διαδραματίζεται το 1934 κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και επικεντρώνεται γύρω από τους ιδιοκτήτες και τους ταξιδιώτες ξενώνα στο Ντουλούθ της Μινεσότα, καθώς οι ζωές τους διασταυρώνονται.

Στην κινηματογραφική μεταφορά η Κλόι Μπέιλι θα υποδυθεί τη Μαριάν, την υιοθετημένη κόρη του ιδιοκτήτη Νικ Λέιν (Χάρελσον) και της συζύγου του Ελίζαμπεθ (Κόλμαν).

Το μιούζικαλ χρησιμοποιεί 19 τραγούδια από τον κατάλογο του Ντίλαν, συμπεριλαμβανομένων των «Slow Train», «I Want You», «Like A Rolling Stone», «Hurricane» και «Idiot Wind». Σε δήλωσή του που δημοσιεύθηκε στο Variety, ο Μπομπ Ντίλαν είπε ότι η σχέση του με τον ΜακΦέρσον ήταν «ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς της επαγγελματικής του ζωής».

Πηγή: newsbeast.gr