Δωρεάν είναι για τους ανεμβολίαστους που επιθυμούν να εισέλθουν στον ιερό ναού του Αγίου Στυλιανού στου Γκύζη το rapid test καθώς η εκκλησία έχει αναλάβει να καλύψει το συγκεκριμένο έξοδο.

Όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Επίτροπος του ιερού ναού Γιώργος Μπουκουβάλας «την περασμένη Κυριακή ο ιερέας ανακοίνωσε ότι για να μην υπάρχει το πρόβλημα να πει κάποιος από τον κόσμο ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το rapid test, το κάνει στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές».

«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δεν μας νοιάζει» σημείωσε και συμπλήρωσε «στόχος είναι να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι με διώξατε από την Εκκλησία».

Εκκλησία στο Γκύζη πληρώνει τους πιστούς για να κάνουν rapid test

«Θα έρθεις να προσευχηθείς αλλά τηρώντας τα μέτρα» συμπληρώσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και όπως δήλωσε ο Επίτροπος του ιερού ναού από την εκκλησία έχει μοιραστεί έντυπο στο οποίο τονίζεται ότι ευθύνη δεν είναι μόνο ο εαυτός μας αλλά και ο διπλανός μας προκειμένου να ευαισθητοποιείται ο κόσμος.

Κλείνοντας ο Γιώργος Μπουκουβάλας επεσήμανε ότι γίνονται έλεγχοι στην είσοδο του ναού που θα περάσουν οι καθήμενοι. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι χθες που δεν έβρεχε για ασφάλεια άναβαν το κερί στο εξωτερικό χώρο του ναού.

Πηγή: newsbeast.gr