Ένα βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star δείχνει τον άγριο και αναίτιο ξυλοδαρμό ενός οδηγού ταξί από έναν νεαρό άνδρα.

Όλα συνέβησαν σε δρόμο της Γλυφάδας. Ο οδηγός ταξί σταμάτησε ύστερα από σήμα που του έκανε μια ξανθιά γυναίκα. Στο βίντεο βλέπουμε την γυναίκα να προχωράει για να μπει στο ταξί και λίγο πριν ανοίξει την πόρτα, να την πλησιάζει ένας νεαρός ο οποίος της κλείνει την πόρτα και την εμποδίζει να επιβιβαστεί.

Τότε ο οδηγός του ταξί βγαίνει έξω για να ρωτήσει τι έχει συμβεί και γιατί ο νεαρός χτύπησε την πόρτα του. Ξαφνικά και χωρίς άλλη αφορμή τα αίματα άναψαν καθώς μιλούσαν έντονα οι δυο άνδρες και εκείνος που εμπόδισε την κοπέλα να μπει, ρίχνει μια γεμάτη γροθιά στο πρόσωπο του οδηγού.

Ο άνθρωπος κλονίζεται αλλά δεν πέφτει. Ακολουθεί ανταλλαγή μπουνιών, κλωτσιών και κάποιων «γαλλικών». Κάποια στιγμή ένας περαστικός που είχε παρακολουθήσει τι είχε συμβεί φωνάζει στον ευέξαπτο άνδρα: «Ρε φίλε τι φταίει ο άνθρωπος με το ταξί, επαγγελματίας είναι και σταμάτησε να πάρει μια κούρσα, γιατί του επιτίθεσαι;»

Τελικά ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο δόντι και κάταγμα στη μύτη ενώ έχει και ένα μεγάλο χτύπημα και στο κούτελο. Κατέθεσε μήνυση και ήδη η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες για να εντοπίσει τον δράστη.

Πηγή: newsbeast.gr