Η 55χρονη αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα, περιέγραψε με λεπτομέρεια την δυσάρεστη περιπέτεια που έζησε, αλλά και τον διάλογο που είχε με τον δράστη.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε ότι «ήρθε κάποιος και μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να μιλήσουμε, ο θείος σου λέει θέλει να σου μιλήσει και άνοιξα την πόρτα. Του λέω: “Τι θέλεις;” και μου λέει: “Δε θα σε πειράξω, ο θείος σου με έστειλε. Απλώς θα σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις”».

Έπειτα, περιέγραψε πως ένα άτομο μπήκε στο σπίτι της και την ακινητοποίησε με μία κουβέρτα στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια την έδεσε χειροπόδαρα σε μία καρέκλα και την διέταξε να του πει, που βρίσκονται τα χρήματα.

«Με δέσανε, μου έδεσε τα πόδια με τα κορδόνια. Δε μου βγάλανε όπλο, να σας μιλήσω ειλικρινά, δεν μου βγάλανε. Με ακινητοποίησε. Με έβαλε κάτω σε μία κουβέρτα πρώτα και μετά με έβαλε σε καρέκλα. “Πες μας πού είναι το χρηματοκιβώτιο και τον συνδυασμό. Πώς ανοίγει πες μας. Το κλειδί δώσ’ μας”».

Επίσης, η 55χρονη ανέφερε ότι μέσα στο σπίτι ήταν μόνο ένας άντρας, ο οποίος αφού δεν έβρισκε τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου, το σήκωσε ολόκληρο, μαζί με πολλά κοσμήματα αξίας, με την συνολική λεία να ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Πηγή: newsbeast.gr