Αγωγές και μηνύσεις κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης (08/08) σε δικηγόρους, τη Φαίη Σκορδά, την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Ο τελευταίος, μπήκε στο στόχαστρο του ποινικολόγου έπειτα από δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή όπου τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «ομοφοβικό».

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» απάντησε στον Αλέξη Κούγια τονίζοντας πως «επιδίδεται σε έναν αγώνα εντυπώσεων» και πως πρέπει να «φροντίσει να μη μπει πολύ βαθιά στη φυλακή ο πελάτης του» εννοώντας τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Οι δημόσιες ασκήσεις υστερίας του κυρίου Κούγια είναι μια παλιά ιστορία»

«Οι δημόσιες ασκήσεις υστερίας του κυρίου Κούγια είναι μια παλιά ιστορία στα νεοελληνικά πράγματα. Δε με εντυπωσιάζει. Πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν μάρτυρες που καταγγέλλουν εγκλήματα και αυτά δεν είναι αστεία πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και οι άνθρωποι δεν είναι αβοήθητοι. Ο κύριος Λιγνάδης δε γεννήθηκε προχθές ούτε βγήκε από την πόρτα του αντιπροχθές. Τα παιδιά που βιάζονται χρειάζονται βοήθεια. Υπάρχει ένα οργανωμένο κίνημα στην Ελλάδα. Υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα, υπάρχουν άνθρωποι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, που δεν εντυπωσιάζονται από ανθρώπους με κακοποιητικό λόγο σαν του κυρίου Κούγια» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

«Έχει έναν εξαιρετικά επιθετικό λόγο εκτός από κακοποιητικό λόγο ο κύριος Κούγιας»

«Έχω μια παλιά ιστορία μαζί του, χαίρομαι που τη συνεχίζει. Να του πω κατηγορηματικά ότι ο κακοποιητικός λόγος έναντι των μαρτύρων δε θα μείνει έτσι. Οι άνθρωποι δεν είναι αβοήθητοι, ζούμε σε μια πολιτισμένη χώρα και πιστεύουμε στη δικαιοσύνη. Έχει έναν εξαιρετικά επιθετικό λόγο εκτός από κακοποιητικό λόγο ο κύριος Κούγιας. Υπήρξε μια περίοδος που ήμασταν δημόσια συνομιλητές. Αργότερα, όταν μου επιτέθηκε στο Κολωνάκι για κάτι που είχα πει υπήρξαν δικαστικές διαμάχες που ακυρώθηκαν. Ήταν για λόγους εντυπώσεων. Καταλαβαίνω ότι ο κύριος Κούγιας έχει ανάγκη από ένα συγκεκριμένο είδος ανθρώπων για πελάτες. Είναι σαν ματατζήδες. Το marketing του το κάνει καλά. Κάνω κι εγώ το δικό μου marketing καλά» είπε σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Ο κύριος Κούγιας επιδίδεται σε έναν αγώνα εντυπώσεων – Ας φροντίσει να μη μπει πολύ βαθιά στη φυλακή ο πελάτης του

«Δε με αφορά ο κύριος Κούγιας. Με ενδιαφέρουν οι πο…ές του που πρέπει κάποτε να εξημερώνονται. Εξακολουθώ να στηρίζω τους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν τη βοήθειά μου, όχι χυδαία όπως νομίζει. Ο κύριος Κούγιας επιδίδεται σε έναν αγώνα εντυπώσεων. Ας φροντίσει να μη μπει πολύ βαθιά στη φυλακή ο πελάτης του», κατέληξε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Πηγή: newsbeast.gr