Μια γυναίκα πέρασε δύο ημέρες επιπλέοντας σε ένα πλαστικό στρώμα αέρα στη μέση μιας λίμνης της Οκλαχόμα υπό συνθήκες χιονιά πριν παρασυρθεί ξανά στην ακτή και διασωθεί. Η εγκλωβισμένη κυρία εντοπίστηκε στις γραμμές του τρένου κοντά στη λίμνη Texoma, μια από τις μεγαλύτερες τεχνητές δεξαμενές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την περασμένη Πέμπτη 3/2.

Ο μηχανοδηγός Cristhian Sosa και ο μηχανικός τραίνων Justin Luster έκαναν το τυπικό τους ταξίδι με προορισμό νότια με ένα φορτηγό τρένο από το Μάντιλ, της Οκλαχόμα, στο Ίρβινγκ του Τέξας, όταν είδαν τη γυναίκα να κουνάει τα χέρια της προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή τους ουρλιάζοντας για βοήθεια και κρατώντας το στρώμα αέρα, ανέφερε το KRMG.

«Ήταν κυριολεκτικά ξαπλωμένη στο έδαφος κουνώντας το ένα χέρι, βασικά το αριστερό της χέρι, εκείνο που δεν ήταν κολλημένο με το σακάκι της και ζητούσε βοήθεια, οπότε καταλάβαμε αμέσως ότι είχε πληγωθεί και χρειαζόταν βοήθεια». είπε ο Sosa.

Όχημα της αστυνομίας στις ΗΠΑ

H εξήγηση που έδωσε για την παράξενη δοκιμασία της

Το πλήρωμα σταμάτησε το τρένο για να βοηθήσει τη γυναίκα. Η γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι το όνομά της ήταν Connie, είπε στους υπαλλήλους του τρένου ότι επέπλεε για δύο ημέρες αφού είχε χωριστεί από έναν άντρα με τον οποίο ήταν μαζί. Οι δυο τους χρησιμοποιούσαν το στρώμα αέρα ως σχεδία για να φτάσουν σε μια βάρκα στη λίμνη.

Η λίμνη Τεχόμα στην Οκλαχόμα

Η OHP είπε ότι η γυναίκα επέπλεε σχεδόν 2 μίλια στο στρώμα αέρα προτού προσγειωθεί και βρει το δρόμο της προς τις γραμμές του σιδηροδρόμου. Ο άντρας με τον οποίο βρισκόταν έπρεπε να φτάσει στην ακτή για να βρει ένα μέρος να ζεσταθεί.

Η γυναίκα έδειξε σημάδια υποθερμίας όταν βρέθηκε, τα χέρια της ήταν κομμένα και αιμορραγούσαν και δυσκολευόταν να περπατήσει, είπε το BNSF στο NBC.

«Ήταν κάπως απροσδόκητο, ξέρετε, με τον καιρό που είχαμε, ήμασταν το μόνο τρένο εκεί έξω εκείνη τη στιγμή… και χαίρομαι που μπορούσαμε να είμαστε εκεί όταν ήμασταν», είπε ο Luster.

Πηγή: newsbeast.gr