Το βίντεο με την εμφάνιση μιας γυναίκα με προκλητικό μαγιό σε ένα θαλάσσιο πάρκο ψυχαγωγίας, όπου συχνάζουν οικογένειες, προκάλεσε την οργή χρηστών των social media. Η γυναίκα φαίνεται να περνά απολαυστικές στιγμές στο βίντεο που αναρτήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο TikTok από τη χρήστη με το όνομα Kim Stram.

«Είναι αυτό κατάλληλο για ένα οικογενειακό θαλάσσιο πάρκο», διερωτήθηκε η Stram που ανάρτησε το βίντεο, το οποίο είδαν περισσότερες από 4 εκατομμύρια φορές.

Εκατοντάδες ήταν εκείνοι που είδαν τις εικόνες και υποστήριξαν τη γυναίκα που τις ανέβασε, λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντύνεται πιο συντηρητικά όταν στον χώρο υπάρχουν παιδιά. «Λέγεται σεβασμός για τους άλλους και τις οικογένειές τους. Αυτός ο κόσμος δεν τον διαθέτει πλέον», σχολίασε κάποιος.

«Σίγουρα δεν είναι κατάλληλο και για όσους λέτε ότι τα παιδιά δεν νοιάζονται, είστε μέρος του προβλήματος», σημείωσε ένας άλλος σχολιαστής.

Άλλοι πάντως υποστήριξαν τη γυναίκα και κατηγόρησαν την Stram για το γεγονός ότι την κατέγραψε. «Η καταγραφή και ο διασυρμός ανθρώπων είναι έλλειψη σεβασμού και δεν καταλαβαίνω πώς άνθρωποι θεωρούν ότι είναι εντάξει αυτό», έγραψε κάποιος.

«Αν έχεις το σώμα, προχώρα!», ήταν το σχόλιο κάποιου άλλου, όπως σημειώνει η Ny Post.

Πηγή: newsbeast.gr