Οι θαυμαστές της το ζήτησαν και η Miley Cyrus το έκανε πραγματικότητα.

Η 27χρονη τραγουδίστρια έδωσε στη δημοσιότητα το «Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)», έναν συνδυασμό του καινούργιου της single «Midnight Sky» και του πνευματικού πατέρα του «Edge of Seventeen» της Στίβι Νικς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η synth-pop σύνθεση της Miley Cyrus συνδυάζεται τέλεια με την επιτυχία του 1982 της Στίβι Νικς. Οι δυο τραγουδίστριες ανταλλάσσουν στίχους από τα δύο τραγούδια, και είναι δύσκολο να πει κανείς τι ακριβώς ηχογραφήθηκε το 2020 και τι πριν περίπου 40 χρόνια. Η ερμηνεία αυτή είναι μια επιπλέον απόδειξη ότι η Σάιρους είναι στο στοιχείο της όταν ανατρέχει σε παλιούς θρύλους της ροκ μουσικής.

Το «Midnight Sky» είναι το single που θα είναι επικεφαλής στο αναμενόμενο έβδομο στούντιο άλμπουμ της Miley Cyrus, το «Plastic Hearts», του οποίου η κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για τις 27 Νοεμβρίου. Η φωτογραφία στο ροζ και μαύρο εξώφυλλο είναι του Μικ Ροκ, του θρυλικού φωτογράφου του ροκ εντ ρολ και στον δίσκο περιλαμβάνονται 12 πρωτότυπες συνθέσεις της Σάιρους, μαζί με τις πρόσφατες ζωντανές ερμηνείες της του «Heart of Glass» των Blondie και του «Zombie» των Cranberries. Το άλμπουμ έρχεται στη θέση δύο EP τα οποία η Σάιρους σχεδίαζε να κυκλοφορήσει φέτος και των οποίων την κυκλοφορία ακύρωσε αργότερα μετά από χειρουργική επέμβαση τις φωνητικές χορδές της (αν και κυκλοφόρησε το single «Slide Away»).

Απολαύστε το:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr