Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και τα είπε με τους παίκτες.

Στα Σπάτα δεν βρέθηκε την Τρίτη μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να μιλήσει με τον Μάσιμο Καρέρα και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και η Original 21. Συγκεκριμένα, 50-60 μέλη της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της Ένωσης πήγαν στην προπόνηση και τα είπαν… χύμα και με πολλά «γαλλικά» στους παίκτες.

«Έχουμε έρθει στο ξενοδοχείο, ήρθαμε εδώ, την επόμενη θα έρθουμε στα σπίτια σας. Εμείς σεβόμαστε εσάς και τις οικογένειές σας, εσείς όμως δεν μας σέβεστε. Μην παίζετε με αυτό. Έχουμε και εμείς οικογένεια, αλλά την επόμενη φορά θα έρθουμε εκεί. Είστε απαράδεκτοι. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης, δεν ιδρύθηκε για να έχει αντίπαλο δέος ο Εθνικός στον Πειραιά ούτε γιατί τσακώθηκαν στον Πανελλήνιο αν έχουν μόνο στίβο ή και ποδόσφαιρο», είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί προς τους κιτρινόμαυρους και συνέχισαν.

«Δεν σέβεστε την φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτή την φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας»!

Τα μέλη της Original 21, μάλιστα, απευθύνθηκαν και προς τους πιτσιρικάδες Μιτάι και Μαχαίρα, λέγοντας τους: «Ό,τι λέμε εδώ δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό σε εσάς αλλά φροντίστε να καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε για να μην έχουμε στο μέλλον χειρότερα».

Πηγή: newsbeast.gr