Ένας χρόνος κλείνει στις 29 Ιανουαρίου από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και η 34χρονη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, τέλεσε τη Δευτέρα 23/1 μνημόσυνο για την 9χρονη στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» το μνημόσυνο έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, μετά από αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, παρουσία της αδερφής της Δήμητρας και της μητέρας της Ελένης.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο συνήγορος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας. «Είναι αληθές, δεν καταλαβαίνω πώς διέρρευσε γιατί η κ. Πισπιρίγκου, όσο και το συγγενικό της περιβάλλον δεν επιθυμούσαν να διαρρεύσει, εν αντιθέσει με την επίσημη διαρροή από την πλευρά του συζύγου της. Πράγματι, την προηγούμενη Δευτέρα στο παρεκκλήσι των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η κ. Πισπιρίγκου και το στενό συγγενικό της περιβάλλον, η μητέρα, η αδελφή, ο πατριός της έκαναν ένα μνημόσυνο στο κοριτσάκι. Ήταν πολύ συγκινητικό» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Η κ. Πισπιρίγκου είχε αιτηθεί να πάει στην Πάτρα για το μνημόσυνο, αίτημα που δεν έγινε δεκτό. Επίσης το Σάββατο θα μεταβεί ιερέας από τον Μητροπολιτικό Ναό Νικαίας στο κελί της 34χρονης για να γίνει επιμνημόσυνη δέηση.

Πριν λίγες μέρες ο Μάνος Δασκαλάκης τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα σε γυναικείο μοναστήρι έξω από την Πάτρα.

Πηγή: newsbeast.gr