Σε αυξημένη επιφυλακή είναι η Hellenic Train για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο σιδηροδρομικό δίκτυο από την κακοκαιρία.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει αν υπάρξουν προβλήματα τα δρομολόγια του Μετρό από και προς Αεροδρόμιο θα σταματούν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και οι επιβάτες με το ίδιο εισιτήριο θα γίνεται μετεπιβίβαση στον Προαστιακό.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ξεκινήσουν από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter, telegram).

Ο διαχειριστής της υποδομής (ΟΣΕ) έχει προγραμματίσει, σε περίπτωση εκδήλωσης χιονόπτωσης στον βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, τα δρομολόγια του Μετρό προς και από Αεροδρόμιο να σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό.

Ως εκ τούτου, η μετακίνηση των επιβατών από και προς Αεροδρόμιο θα γίνεται με μετεπιβίβαση στους συρμούς του Προαστιακού με το ίδιο εισιτήριο».

Πηγή: newsbeast.gr