Ο 35χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του και ήταν εντός του λεωφορείου της τραγωδίας των Τεμπών του 2003, ξύπνησε τους εφιάλτες των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους πριν από 19 χρόνια.

Ο πατέρας του αυτόχειρα μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και περιγράφοντας τα δύσκολα χρόνια του παιδιού του, που στερήθηκε αρχικά τα νιάτα και στο τέλος την ίδια του, την ζωή.

Ο αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του, με κυνηγετικό όπλο στο μπάνιο του σπιτιού του. Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του. Μόλις έγινε γνωστή η ταυτότητα του 35χρονου η θλίψη άρχισε να εναλλάσσεται με την οργή, τη συγκίνηση και τον έντονο προβληματισμό.

«Σήμερα ο κατάλογος των θυμάτων των Τεμπών έγραψε 22 θύματα»

Δύο γονείς που τότε έχασαν τα παιδιά τους, είπαν πως ζουν ξανά τον εφιάλτη: «Όλα τα παιδιά είχαν πρόβλημα. Τα δικά μας παιδιά τα χάσαμε σε μία μέρα, σε ένα λεπτό. Τα παιδιά ζούσαν έναν εφιάλτη όλα αυτά τα χρόνια. Δεν το ξεπέρασαν».

«Τα δικά μας παιδιά πήραν ένα τέλος. Αυτά έζησαν έναν εφιάλτη. Έζησαν ένα γεγονός που τους άφησε στίγμα», συμπλήρωσε ο πατέρας ενός από τα θύματα του τροχαίου.

Ο πατέρας μιας μαθήτριας που σκοτώθηκε στο τροχαίο είπε με δάκρυα στα μάτια: «Σήμερα ο κατάλογος γράφει 22 παιδιά. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς και θέλω να τους πω ένα μεγάλο κουράγιο, να σφίξουμε τα δόντια όλοι μαζί. Δεν ξεπερνιέται, είναι δύσκολο. Ζούμε ξανά το 2003, να χτυπάνε οι σειρήνες, να τρέχουν τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα. Ένα απόγευμα κόλαση… Για μένα ήταν η δυσκολότερη ημέρα».

Πηγή: newsbeast.gr