Από την ημέρα που επέστρεψε στα διοικητικά της ΑΕΚ, το καλοκαίρι του 2013, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έθεσε ως μεγάλο στόχο την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι οπαδοί της Ένωσης μετράνε αντίστροφα πλέον, με δημοσίευμα συνδρομητικού ηλεκτρονικού περιοδικού να αναφέρεται στο πότε θα αρχίσει να λειτουργεί η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.

Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, φυσικά, είναι η ομάδα να μπει κανονικά στο νέο γήπεδό της, να επιστρέψει στην αγαπημένη της Νέας Φιλαδέλφεια, με την έναρξη της νέας σεζόν και το συνδρομητικό ηλεκτρονικό περιοδικό «Hotel and Restaurant Daily» υποστηρίζει πως έτσι θα γίνει.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμά του αναφέρεται στον όμιλο εστιατορίων «Nice n easy» που αναάμβάνει την εστίαση στο νέο γήπεδο της Ένωσης και αναφέρει πως αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί από τις 5 Αυγούστου.

«Ο όμιλος εστιατορίων «Nice n easy» αναλαμβάνει την εστίαση στο νέο γήπεδο «Αγιά – Σοφιά OPAP Arena» της κιτρινόμαυρης ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο όμιλος που παραμένει ο πρωτοπόρος στην κατηγορία healthy-gourmet στην Ελλάδα από το 2008, όταν άνοιξε το πρώτο “nice n easy” εστιατόριο στην Αθήνα, αναλαμβάνει όλη την εστίαση του ολοκαίνουργιου γηπέδου, που περιλαμβάνει ένα εστιατόριο 500 θέσεων, ένα cafe 300 θέσεων, 6 μπαρ και 18 κυλικεία.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που έχει αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή αναμένεται να λειτουργήσει στις 5 Αυγούστου.

Η κίνηση της συνεργασίας με τους εμπνευστές των Nice ’n’ Easy, τους επιχειρηματίες Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρήστο Αθανασιάδη και τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά, δείχνει την έμφαση που δίνεται στο κομμάτι της εστίασης, επιλέγοντας έναν όμιλο που έχει συνδεθεί με τη βιωσιμότητα και το wellness, την πρωτοποριακή ελληνική μεσογειακή κουζίνα και τα εποχιακά πιάτα, βασισμένα στην «farm to table» φιλοσοφία.

Θυμίζουμε ότι εκτός των «Nice n easy» σε Κηφισιά, Μύκονο και Κολωνάκι, στο όμιλο ανήκουν το all day beach restaurant SantAnna στην Παράγκα, το Spala στη Χώρα της Μυκόνου, το greek mykonian «Μπούμπουλο» στον Πλατύ Γιαλό, το gourmet εστιατόριο Farm and Sea, στον Καλαφάτη, τo Ziglee και το Frankie επίσης στο Κολωνάκι, και το Exquisite Catering», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή: newsbeast.gr