Η Amita Motion παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με σύνθημα #freeyouremotion, εστιάζοντας στους GenZers, μια γενιά που γράφει τη δική της digital ιστορία. 

Στόχος της νέα καμπάνιας είναι να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να βοηθήσει τους νέους, που δεν τολμούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να αισθανθούν ελεύθεροι και δυνατοί. Βασικό μήνυμα της καμπάνιας είναι ότι κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό, αρκεί να το απελευθερώσουμε και να το εκφράσουμε. Το #freeyouremotion της Amita Motion απελευθερώνει χρώματα, μουσικές και κατακλύζει τους GenZers με θετική ενέργεια. Η Amita Motion άλλωστε ταυτίζεται με τη συγκεκριμένη γενιά, πρωτίστως με τη μουσική, και έπειτα με τη νεανικότητα, τη χαρά, τη δράση και όλα τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν και την κάνουν μοναδική, σαν την Amita Motion!

Παράλληλα, η Amita Motion προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες και μοναδικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με αποκορύφωμα την Ημέρα Θετική Ενέργειας, τη μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη μουσική γιορτή των νέων. Η ασύγκριτη γεύση της Amita Motion και το βασικό μήνυμα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας παραμένουν αναλλοίωτα – «Μόνο θετική ενέργεια!». 

Πηγή: newsbeast.gr