Μια γυναίκα από την Ιντιάνα των ΗΠΑ που δήλωσε ένοχη για ένα φριχτό περιστατικό θα βρεθεί τελικά 12 χρόνια στη φυλακή, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Η 50χρονη Gretta Feil είχε βάλει τη μικρή εγγονή της κάτω από το καυτό ντους επειδή είχε κάνει την ανάγκη της στον καναπέ.

Για «φριχτή κακοποίηση» μίλησε το δικαστήριο που υπέστη η μικρή εκείνη τη μέρα του Απριλίου, που οι γονείς της την άφησαν με τη γιαγιά.

«Οι φυσικές της ουλές γιατρεύονται και ελπίζουμε πως αυτή η ποινή σήμερα θα βοηθήσει τη διαδικασία της επούλωσης των συναισθηματικών της ουλών», δήλωσε σε ανακοινωθέν η εισαγγελέας Heidi Jennings.

Η γιαγιά είχε πάει στο σπίτι του γιου της στην Αλαμπάμα για να προσέχει τα δύο παιδιά και συνελήφθη τελικά μέσα στον Απρίλιο, όταν η μικρή βρέθηκε με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα γεννητικά όργανα, σύμφωνα με την «Greensburg Daily News».

Η μικρή έλεγε στη μαμά της πως είχε καεί μόνη της στο μπάνιο, κάποιοι συγγενείς είχαν δει ωστόσο τη γιαγιά να κακομεταχειρίζεται τα εγγόνια της. Η ανάκριση της γιαγιάς απέδωσε καρπούς.

Η βία κατά της μικρής αυξανόταν μέρα με τη μέρα. Εκείνη τη μέρα η μικρή είχε ουρήσει άθελά της στον καναπέ. Η γιαγιά την έπιασε και την έβαλε στο μπάνιο κάτω από το καυτό νερό. Η μικρή θα παραμείνει με νόμιμα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα.

Οι ειδικοί που εξέτασαν το κοριτσάκι είχαν δηλώσει πως η κακοποίηση της γιαγιάς θα κλιμακωνόταν με τον καιρό, οδηγώντας ακόμα και στον θάνατο.

Πηγή: newsbeast.gr