Στην οργισμένη ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου για τον αετό της ΑΕΚ, τον «Οδυσσέα», ο οποίος, όπως είπε ο ηθοποιός «θα έπρεπε να βρίσκεται στην φύση όπου ανήκει και όχι στο γήπεδο» απαντά ο εκπαιδευτής του συμβόλου της ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Αθανασίου, εκπαιδευτής του «Οδυσσέα» θυμίζει στον Αντώνη Καφετζόπουλο ένα περιστατικό από μια ταινία στο παρελθόν, λέγοντάς του ότι «η επιλεκτική του μνήμη τον καθιστά ακάλυπτο».

Η ανάρτηση του εκπαιδευτή του αετού της ΑΕΚ:

«Αγαπητέ κύριε Καφετζόπουλε, η επιλεκτική σας μνήμη σας καθιστά ΑΚΑΛΥΠΤΟ !!!!!

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανάρτηση σας για την πτήση και την παρουσία του Οδυσσέα μέσα στο Ναό μας…..

Σαφώς και δεν θα χρησιμοποιήσω την γλυκύτατη φρασεολογία σας που σίγουρα τραβάει το ενδιαφέρον για ανάγνωση της ανάρτησης ……Αλλά θα σας θυμίσω κάτι….

Ομολογουμένως πέρασαν αρκετά χρόνια,αλλά από ότι θυμάμαι δεν είδα μια παρόμοια ανάρτηση το 2010 όταν στην Πασίγνωστη ταινία του κ.Καλογερόπουλου οι Ιππείς της Πύλου με σωρια από αξιόλογους ηθοποιούς και τεράστια επιτυχία …..μας αναθέσατε (η παραγωγή ),από κοινού με εταίρο γνωστό γερακάρη να εκπαιδεύσουμε ένα γεράκι στο τέλος της ταινίας να πιάσει το εσώρουχο της ηθοποιού στον αέρα μετά από επίμαχη σκηνή!!!

Σαφώς και δεχτήκαμε και τότε όπως και τώρα(Περίπτωση Οδυσσέα) να εκπαιδεύσουμε το αρπακτικό για κάτι τόσο πρωτότυπο γιατί η Ιερακοθηρια εκτός των άλλων εκφάνσεων που έχει είναι ΤΕΧΝΗ!!! Να υπενθυμίσουμε ότι για χάρη ταινιών εκδηλώσεων δραστηριοτήτων, ντοκιμαντέρ παγκόσμιων συνεργαζόμαστε με χιλιάδες ζώα πετούμενα και μη,πάντα εκτρεφόμενα και πάντα με τον έλεγχο και την φροντίδα του εκπαιδευτή τους!!!

Τέλος είμαι στην διάθεση σας να σας ενημερώσω για διαφορές ανάμεσα σε άγρια εκτρεφόμενα κτλ πτηνά και οτιδήποτε διέπει αυτά και τις δραστηριότητες τους ….

Υ.Γ Η σκηνή είναι screenshot από το YouTube για αυτό δεν έχει καλή ανάλυση ,αλλά σίγουρα θα την Θυμάστε!!!!».

Αγαπητε κύριε Καφετζόπουλε,η επιλεκτική σας μνήμη σας καθιστά ΑΚΑΛΥΠΤΟ !!!!!Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανάρτηση σας…

Posted by Stavros Athanasiou on Wednesday, October 19, 2022

Πηγή: newsbeast.gr