Ελέγχους στις θύρες εισόδου και γύρω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», το γήπεδο του ποδοσφαιρικού Άρη, πραγματοποίησε η Αστυνομία. Στόχος είναι η αποφυγή συγχρωτισμού κόσμου ενόψει του κυριακάτικου (13/12, 19:30) ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα ζήτησε η Εισαγγελία από τις Αρχές.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εντολή δόθηκε από την αρμόδια για θέματα αθλητισμού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και συνδέεται με την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων που ισχύουν εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη εντολή εστιάζει αφενός στον αριθμό των ατόμων που έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, πέραν των δύο αποστολών, των τεχνικών και ιατρικών επιτελείων, των διαιτητών κ.ά. και αφετέρου στον κόσμο που τυχόν βρεθεί στον περιβάλλοντα χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην πρόσφατη αναμέτρηση που φιλοξένησε ο Άρης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, παρατηρήθηκε υπεράριθμος κόσμος τόσο στις κερκίδες του γηπέδου, ειδικά στην θύρα των επισήμων, όσο κι έξω από αυτό. Υπό αυτές τις συνθήκες, η αρμόδια εισαγγελέας ζητεί να υπάρξουν αστυνομικοί έλεγχοι, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογες εικόνες στο ματς της προσεχούς Κυριακής.

Πηγή: newsbeast.gr