Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, όπου αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στο κανάλι μετά από 2,5 χρόνια. «Είπαμε ποιος είναι ο καλύτερος για την ημέρα των ερωτευμένων; Ο Αλέξης Τσίπρας» είπαν αρχικά οι παρουσιαστές, με τον κ. Τσίπρα να αποκρίνεται: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Τόσο ερωτευμένος που είναι ο σταθμός μαζί μου, είπα κι εγώ να ανταποκριθώ σήμερα».

«Κι εσείς ερωτευμένος με τον σταθμό», παρατήρησαν οι παρουσιαστές, με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά: «Βεβαίως! Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται».

«Βρίσκεστε στον ΣΚΑΪ μετά από 2,5 χρόνια. Γιατί δεν ήσασταν στον ΣΚΑΪ εδώ και 2,5 χρόνια;», ρώτησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν με προσκαλείτε έρχομαι. Με προσκαλέσατε, άργησα λίγο η αλήθεια είναι… η πρόσκληση ήταν εδώ και αρκετούς μήνες αλλά ανταποκρίθηκα. Δεν υπήρξε κάποια επιλογή να μην έρθω. Μια πρόσκληση ακόμα είχα αλλά ήταν σε μια περίοδο που είχα προγραμματίσει μια άλλη τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά δεν υπήρξε κάποια επιλογή να μην έρθω.

Εγώ θεωρώ ότι ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός έχει δικαίωμα στην άποψη. Ο δικός σας τηλεοπτικός σταθμός – γιατί δεν θέλω να κρύβω τα λόγια μου – θεωρώ ότι έχει έντονη άποψη. Είναι δικαίωμά του. Κατά την άποψή μου θα κέρδιζε περισσότερα και ο σταθμός αν ήταν λιγότερο μεροληπτικός».

«Το πρόβλημα στη χώρα και στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο δεν είναι ο ΣΚΑΪ που λέει ότι έχει άποψη είναι το γεγονός ότι σιγά σιγά σχεδόν όλοι οι σταθμοί διαμορφώνουν μια μεροληπτική στάση. Ότι δεν υπάρχει άλλη άποψη, άλλη φωνή», ανέφερε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: newsbeast.gr