Το Streamee, η πρώτη πολυμεσική εφαρμογή στην Ελλάδα για web, smartphone, smart tv, android auto & car play φέρνει με ένα μόνο πάτημα τα αγαπημένα σου online & exclusive web radios, music moods, podcasts και πολλά ακόμη!

Οι υπηρεσίες streaming έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε τη  μουσική, ακόμη και οι μουσικόφιλοι με πεισματική προτίμηση στις φυσικές μορφές, όπως τα CD, έχουν αρχίσει να παραδέχονται ότι είναι δύσκολο να αντισταθείς ολοκληρωτικά στη γοητεία των διαδικτυακών πλατφορμών όταν πρόκειται να ακούσεις τη μουσική που αγαπάς – ειδικά τώρα που η ποιότητα του streaming γίνεται όλο και καλύτερη. 

Με ολόκληρη την ιστορία της μουσικής να έχει περάσει στη σύγχρονη εποχή του streaming και την πρόσβαση σε δεκάδες εκατομμύρια κομμάτια με ένα άγγιγμα, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ακούσετε παλιά αγαπημένα κομμάτια ή να ανακαλύψετε ολοκαίνουργια συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία streaming μουσικής για εσάς

To Streamee είναι η πρώτη πολυμεσική εφαρμογή στην Ελλάδα για web, smartphone, smart tv, android auto & car play όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν απεριόριστο ηχητικό και μουσικό περιεχόμενο για κάθε διάθεση και για κάθε στιγμή. Επιπλέον, το Streamee προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε χιλιάδες ελληνικά και ξένα FM radios, 24 exclusive web radios και Djs music lists. Επίσης, θα βρείτε 28 moods -έτοιμες μουσικές λίστες- και μια τεράστια βιβλιοθήκη με podcasts  διαφορετικών θεματικών, εκ των οποίων περισσότερα από 10 είναι original podcasts που μπορείτε να απολαύσετε στην πλατφόρμα του Streamee.

Πέραν της απεριόριστης πρόσβασης σε παγκοσμίως γνωστά radio station, το Streamee φέρνει τη νέα εποχή σε όλο το φάσμα της μουσικής και των διαθέσιμων επιλογών που μπορείτε να βρείτε σε αυτό, για όλες τις ηλικίες και τα γούστα, με exclusive σταθμούς για παιδιά όπως ο playground μέχρι και σταθμούς όπως ο kasseta radio, για να ακούσετε όλες τις ελληνικές επιτυχίες των 90s.

Αναλυτικότερα, στο Streamee θα βρείτε μουσικές επιλογές από rock μέχρι ελληνικό trap και κλασική μουσική. Πιο συγκεκριμένα, έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε τον Grace ο οποίος παίζει rock μουσική, τον Branco, στον οποίο θα ακούσετε house & electro music, καθώς επίσης και τους σταθμούς Flx για ελληνική trap αλλά και τον Symphony για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής. 

Αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για τα γούστα σας ή τη διάθεσή σας, στο Streamee θα βρείτε και έτοιμες λίστες, τα λεγόμενα moods που μπορείτε να τα ακούσετε όταν είστε σε ένα συγκεκριμένο mood, όπως το Workout το οποίο μπορείτε να ακούσετε όταν γυμνάζεστε, είτε κάνετε έντονη και σκληρή προπόνηση είτε χαλαρή γυμναστική, καθώς περιλαμβάνει μουσικές επιλογές για hard και calm workouts. Οι ειδικά διαμορφωμένες playlists που θα βρείτε στο Streamee θα σας βοηθήσουν να έχετε υψηλή απόδοση στην προπόνησή σας.

Ακόμη, στην πρώτη πολυμεσική εφαρμογή στην Ελλάδα, θα βρείτε moods όπως το Wake up, το οποίο είναι κατάλληλο για την πρωινή σας ρουτίνα, τη στιγμή που απολαμβάνετε τον πρωινό σας καφέ στο μπαλκόνι, ή ετοιμάζεστε για να ξεκινήσετε μια ακόμη απαιτητική μέρα στη δουλεία, είτε εργάζεστε από απόσταση είτε στο γραφείο. Μιας και είπαμε γραφείο, για τους παθιασμένους της μουσικής την ώρα που εργάζονται το Streamee έχει μια ακόμη πρόταση αυτή του office mood, μιας λίστας με chill electro pop, που σας βοηθάει να εστιάσετε στην εργασία σας και να είστε πιο αποδοτικοί. 

Αλλά και οι gamers έχουν το δικό τους mood, τα παιχνίδια και η μουσική είχαν πάντα στενή σχέση. Πολλοί παίκτες απολαμβάνουν να ακούν μουσική ενώ παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας του παιχνιδιού παρέχοντας ένα επιπλέον επίπεδο ενθουσιασμού ή εμψύχωσης. Το Streamee έχει δημιουργήσει για τους gamers το Gaming mood, το οποίο μπορείτε να αναζητήσετε στη λίστα επιλογών των διαθέσιμων moods, και να απολαύσετε παιχνίδι με ή χωρίς τους φίλους σας αλλά σίγουρα μετά μουσικής. 

Η ακρόαση μουσικής, φέρνει μια ευχάριστη, δημιουργική ατμόσφαιρα ακόμη και τη στιγμή της μαγειρικής. Και αυτό, δεν είναι απλώς ένα, ακόμη, κλισέ, είναι  επιστημονικά  αποδεδειγμένο. Αλλά πώς σχετίζεται η μουσική με το μαγείρεμα; Η σχέση αυτή είναι πολύ πιο στενή από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε! Το φαγητό και η μουσική συνδέονται με την αισθητηριακή σφαίρα: η πρώτη μέσω της γεύσης, η δεύτερη μέσω της ακοής. Για αυτό το Streamee έχει δημιουργήσει το Cooking mood, για να κάνει τη μαγειρική μια ολοκληρωμένη εμπειρία τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γεύματος, όσο και μετά.

Μπείτε τώρα στο Streamee από τον υπολογιστή σας ή κατεβάστε την εφαρμογή σε smartphone, tablet, android tv, android auto και car play και ανακαλύψτε έναν νέο μουσικό κόσμο, με ένα click, από όλες τις συσκευές σας, εντελώς δωρεάν.

Πηγή: newsbeast.gr