Για άλλη μια χρονιά η κορυφαία μοναστηριακή μπύρα Grimbergen Blanche κατάφερε να ξεχωρίσει ως η καλύτερη Βέλγικη Wheat μπύρα παγκοσμίως, κατακτώντας το χρυσό βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό «World Beer Awards 2020».

Τα «World Beer Awards» αποτελούν έναν ιδιαίτερα απαιτητικό θεσμό της διεθνούς αγοράς μπύρας, όπου ξεχωρίζουν και επιβραβεύονται κάθε χρόνο τα κορυφαία προϊόντα μπύρας.

Το απαλό χρυσαφένιο χρώμα, οι μικρές φυσαλίδες και τα αρώματα φρούτων, εσπεριδοειδών, μοσχοκάρυδου και κόλιανδρου, συνδυασμένα αρμονικά με νότες δημητριακών και βανίλιας και με τη λεπτή γεύση περγαμόντου, είναι αρκετά για να κάνουν τη Grimbergen Blanche μια ξεχωριστή απόλαυση στην κατηγορία της Wheat μπύρας. Αυτά είναι άλλωστε και τα βασικά χαρακτηριστικά που κέρδισαν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής, ανάμεσα σε 2.200 μπύρες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ακόμη και σήμερα, οι μπύρες Grimbgeren ζυμώνονται υπό την επίβλεψη των Πατέρων της Μονής Grimbergen στο Βέλγιο, ενώ οι συνταγές που χρονολογούνται από 1128 φυλάσσονται αυστηρά στη Μονή. Ως σύμβολο συνεχούς αναγέννησης, η θρυλική μοναστηριακή μπύρα συνεχίζει να αναδεικνύει απροσδόκητες γεύσεις που αποκαλύπτονται σε κάθε γουλιά.

Με παρουσία σε 51 χώρες, η σειρά Grimbergen έχει κερδίσει τους λάτρεις της μπύρας, ενώ οι πρόσφατες διακρίσεις της, την τοποθετούν μεταξύ των  κορυφαίων προϊόντων παγκοσμίως.

Αφεθείτε σε ένα ταξίδι θρυλικής γεύσης! 

Για να μάθετε περισσότερα ακολουθήστε την Grimbergen στο facebook.

Πηγή: newsbeast.gr