Η GROHE, παγκόσμιος ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, συμμετέχει για 2η χρονιά στη διεξαγωγή της διεθνούς ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2022», η οποία πραγματοποιείται στον Τορωναίο Κόλπο της Χαλκιδικής, από τις 29 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου.

To εμβληματικό Porto Carras Grand Resort έχει μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό σκηνικό, στο οποίο φιλοξενείται ο αγώνας θεσμός για την ελληνική ιστιοπλοΐα, με τη συμμετοχή 30 σκαφών.

Tα αγωνιστικά πληρώματα καθώς και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα συστήματα νερού GROHE Blue, που χάρη στη μοναδική τεχνολογία που διαθέτουν, περιορίζουν τη σπατάλη νερού και μετατρέπουν το νερό της βρύσης σε φρέσκο, φιλτραρισμένο νερό και ακόμα και ανθρακούχο νερό, απομακρύνοντας όλες τις βλαβερές ουσίες που αλλοιώνουν τη γεύση του. Έτσι, προστατεύεται το περιβάλλον, καθώς τα συστήματα GROHE Blue συμβάλλουν στον περιορισμό της χρήσης πλαστικών φιαλών νερού μιας χρήσης και στη μείωση έως και 61% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Πηγή: newsbeast.gr