«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη προσαγωγή δύο μαθητών του 4ου Γυμνασίου Πάτρας, ανάμεσά τους του προέδρου του 15μελούς και μέλους της ΚΝΕ, από αστυνομικές δυνάμεις, στο σχολείο τους, που βρίσκεται υπό κατάληψη για την καταδίκη του εγκλήματος στα Τέμπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.

«Κάτω από την κατακραυγή μαθητών, γονέων, αλλά και την παρέμβαση του Ν. Καραθανασόπουλου, βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ, και του Κ. Πελετίδη, δημάρχου Πάτρας, οι μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, την ίδια ώρα που χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το έγκλημα στα Τέμπη και κάνει πως κατανοεί τη δικαιολογημένη οργή του λαού και της νεολαίας, στέλνει αστυνομικές δυνάμεις να προσαγάγουν μαθητές Γυμνασίου!

Τίποτα, όμως, δεν σταματά την οργή της νέας γενιάς και την απόφασή της το έγκλημα στα Τέμπη να μη συγκαλυφθεί, αντιθέτως να αποκαλυφθούν και να καταδικαστούν οι διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, του κράτους, της εταιρείας για το έγκλημα», επισημαίνει η ΚΝΕ.

«Να είναι σίγουροι: Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί! Στους δρόμους του αγώνα θα κερδίσει η ζωή» αναφέρει κλείνοντας.

Πηγή: newsbeast.gr