Η ανθρώπινη εφευρετικότητα δεν έχει προφανώς όρια όταν πρόκειται για κακό.

Αυτό αποδεικνύει μια ιστορία που καταφτάνει από τη Βραζιλία για μια εγκυμονούσα που αντί για μωρό έκρυβε στην κοιλιά της 2 κιλά κοκαΐνης.

Ακόμα χειρότερα, για κοιλιά εγκύου είχε βάλει ένα καρπούζι κομμένο στα δυο, αφαιρώντας το περιεχόμενο για να γίνει χώρος για τα πακέτα.

Η 38χρονη γυναίκα, που δεν κατονομάζει η αστυνομία της Βραζιλίας, συνελήφθη στις 30 Νοεμβρίου όταν οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν το παράξενο σχήμα της κοιλιάς της. Κάτι δεν έμοιαζε σωστό.

Η γυναίκα επέβαινε σε τουριστικό λεωφορείο που κατευθυνόταν στο Ρίο ντε Τζανέιρο και οι συνταξιδιώτες της επικοινώνησαν με τις αρχές, θεωρώντας πως η εγκυμοσύνη ήταν ψεύτικη.

Suspicious passengers contacted the police who found four blocks of cocaine.

Δημοσιεύτηκε από LADbible στις Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

Στον έλεγχο, η κοιλιά αποδείχτηκε καρπούζι. Ένα καρπούζι κομμένο στα δυο ώστε να χωρέσει μέσα του 2 κιλά κοκαΐνης σε 4 πακέτα.

Η γυναίκα ομολόγησε πως έτσι είχε περάσει τα σύνορα από την Παραγουάη, σταμάτησε στο Σάο Πάολο και πήγαινε στο Ρίο για να παραδώσει τα ναρκωτικά.

Η Στρατιωτική Αστυνομία του Σάο Πάολο αναγνώρισε μάλιστα την «εφευρετικότητα» της γυναίκας, αν και αυτό δεν θα παίξει μάλλον ρόλο στην ποινή της.

«Εφευρετικότητα χωρίς όριο», έγραψε στο ανακοινωθέν της, «η εγκληματίας είχε ψεύτικη κοιλιά φτιαγμένη με καρπούζι».

Πηγή: newsbeast.gr