Μία λιτή απάντηση έδωσε στην κάμερα του Πρωινού η Νατάσσα Μποφίλιου απαντώντας στην επίθεση του Αντώνη Καφετζόπουλου. Λίγο πριν ξεκινήσει χθες η αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία στο Σύνταγμα η δημοφιλής τραγουδοποιός τάχθηκε ξανά δίπλα στον άνθρωπο.

«Ό,τι έχω να σχολιάσω το έγραψα στην ανακοίνωσή μου, ήταν πολύ ξεκάθαρη, πολύ συγκεκριμένη η θέση μου, είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουμε και πιστεύω ότι η μόνη θέση που δεν θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο. Πάμε να κάνουμε μια συναυλία. Δεν υπάρχει κάτι που με στενοχωρεί, μόνο τι με χαροποιεί, που είναι τόσος κόσμος που είναι εδώ να στηρίξει τη συναυλία» είπε.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα έβαλε με την τραγουδίστρια.

«Άκουγα “η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει” [με νεύρα ομολογώ, τόσο από τη σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Όχι; Η Μποφίλιου τελικά θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτή την αχταρμά σειρά; edit: Έλα ρε κοπελιά…» έγραψε.

Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν…

Posted by Andoni Kafetzopoulos on Friday, March 11, 2022

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της τραγουδοποιού για τη συναυλία.

Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια.Είπα ναι. Όπως λέω…

Posted by Natassa Bofiliou on Thursday, March 10, 2022

Πηγή: newsbeast.gr